Over mij

Ik ben Samantha Wesker. Samen met mijn vriend Sander en onze hond Mollie, woon ik in Lelystad. Mollie is een Berner Sennenhond en een echte lieverd. Mensen beschrijven mij als een relaxte enthousiaste meid, die een ongedwongen sfeer weet neer te zetten. In de mooie natuur met gebruik van natuurlijk licht zorg ik er samen met jullie voor dat de mooie herinneringen worden gemaakt.

Een zes jaar geleden ben ik begonnen met fotograferen. Natuurlijk fotografeerde ik al wel langer (met mijn mobiel) maar toen ging alles nog volledig op automatische stand. Met mijn camera lekker de natuur in en genieten van de dieren en omgeving geeft mij veel rust. Toen eind 2020 onze hond Mollie bij ons kwam wonen groeide mijn passie voor hondenfotografie. Regelmatig tijden de vele wandelingen in het bos of over het strand is Mollie dan ook mijn model, samen met haar speelmaatjes.

Dieren en natuur is niet het enige wat ik fotografeer. Zo af en toe ben ik ook te vinden bij plaatselijke festivals zoals Jordaan in de Polder en LelySTART. Het fotograferen van kinderen vind ik ook erg leuk om te doen. Kinderen zij puur en doen wat ze zelf willen (eigenlijk net als dieren). Ze zijn spontaan en juist dat levert vaak de leukste en beste foto’s op.

De afgelopen jaren heb ik met mijn foto’s al een aantal keer in de krant gestaan. Ook ben ik al eens gepubliceerd in het fotoblad van Zoom en in het Jazzism magazine (het Nederlandse Jazzblad). Dit maakt mij toch best trots.

Ik ben een echt familiemens en onderneem dan ook zeer geregeld leuke dingen samen met ze. Samen met mijn schoonvader train ik drie keer in de week in de sportschool en dat is super gezellig. Naast fotografie heb ik als hobby tekenen en schilderen. Hier kan ik mij uren zoet mee houden en heerlijk de rust bij vinden. Vanaf mijn 18e ben ik in het bezit van een rijbewijs en rij met veel plezier overal naar toe. 

Heb je interesse in een fotoshoot? Neem vrijblijvend contact op en hopelijk ontmoet ik jullie spoedig. Wil je op de hoogte blijven van mijn werk, volg mij dan op Facebook en Instagram.

Liefs,
Samantha