Fotoshoot

LET OP! Deze pagina is nog in opbouw. Spoedig zal hier meer informatie komen over mijn aanbod, de prijzen en de duur van de shoots.

Honden

Overige dieren

Familie

Werkwijze

Stap 1. Heb je interesse in een fotoshoot dan kun je deze door via contact het formulier in te vullen boeken. Geef hierbij aan wat jouw voorkeur van dag en tijd heeft. Wil je een fotoshoot van/met een dier, geef dan aan om wat voor dier het gaat (ik gebruik in dit voorbeeld de hond om duidelijk te maken wat ik graag wil weten).
Voorbeeld: Hond; ras Berner Sennenhond; Kan de basiscommando’s (hier, zit, af, blijf) en eventuele extra trucjes (poot, high-five). Leeftijd hond 2,5 jaar.

Stap 2. Nadat ik jouw bericht ontvangen heb, neem ik zo spoedig mogelijk contact met jouw op (meestal binnen 24 uur) en prikken we de definitieve datum en tijd. Ook bespreken we jouw voorkeur van de locatie en eventuele aanvullende vragen.

Stap 3. Nadat de betaling is voldaan staat jouw datum en tijd vast.

Stap 4. De dag zelf maken wij er samen een onvergetelijke herinnering van en gaan wij samen genieten.

Stap 5. Binnen 2 tot 4 weken heb ik jouw foto’s klaar. Deze krijg je in hoge resolutie en social media formaat naar jouw email toegestuurd.

Tips en weetjes...

Wat trek je aan?
Draag bij voorkeur lichte kleuren, zachte kleuren, pastelkleuren en/of warme kleuren. Deze kleuren houden de foto’s fris en rustig.

Social media.
Ben je blij met de voor jouw gemaakte foto’s en wil je deze delen op jou eigen social?

Dan zou ik het leuk vinden wanneer jij mijn bedrijfsnaam erin wilt taggen. Voor Instagram is dat @wesker.fotografie en op Facebook @weskerfotografie

Regen?
Wanneer het regent zullen we een nieuwe afspraak inplannen. De uiteindelijke beslissing ligt bij mij.

Indien het niet door gaat zal ik spoedig telefonisch contact opnemen, meestal de avond van te voren of enkele uren voor de shoot.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM